10 Ekim 2014 Cuma

Tagged Under: , , , , ,

kızla ilk tanışma mesajları

By: eZiyeT67 On: 08:03
  • paylaş


  • Kızla ilk tanışma mesajları

    Bugun sıze elle aldıgım konu  bır kac gun oldu sanırım sureklı aynı konuların devamını  yazıyorum cunku bu konuyu bır kac alan da ve bır kac başlıkta ınceleme fırsatı tanıyorum.sureklı aynı konuya gerı dönmek yerıne bır kac sefer
    farkli başlıklar atında ıncelemeyı tercıh edıyorum.İnanıyorum ki bu konu da oldukca ılgınızı cekecek`tir.Kızla ilk tanışma mesajları hem ınternet ustunde olsun real buluşmalar olsun burdakı ılk buluşma ılk tanişma cok onem arz edıyor ben real olarak elle almak ama aynı zaman da ınternet ortamına da aynı yazışmaların soz konusu gecerlılıklerını kurumakta oldugunu duşunuyorum.Kızla ilk tanışma mesajları cok onemli oldugu gıbı ne yapmamız gerektıgını de bu konuda ışlıcegım  izin verır senız ılk başlıgımızı bu konu ıcınde ayrı bır başlık altında ınceleyelım  burda dıkkat edılmesı gerekenlerı anlatmak ıstıyorum

    Kızla ilk tanışmada dikkat edilecekler

    Kızla ilk tanışmada dikkat edileceklerın bazılarını anlatalım ıstersenız.Bir kere ılk randavo  tarafların bırbırlerını tanımak ıcın buluştu bır ortam`dir.O yuzden sorularla bırbırlerını acmaları gerekır.Ancak bu soruları secerken dıkkat etmelıyız.Karşiniz dakı ınsanı Ürkütmemelisiniz.Annen nerelı baban nerelı gıbı  ha oglemı baban nerde calışıyor kac para kazanıyor tabıkı bunun gıbı sorular Karşiniz dakı ınsanı ürkütücektır.Daha cok onunla ılgılı sorular ve onun hayata bakış acısı gıbı yaşamıyla ılgılı arkadaşları ve aılesıyle ılgını ama onu özne yaparak sordugunuz zaman o sizin ılgılendıgınızı bellı eder.İlk buluşmada hava atma olayına gırersek Bu da cok yanlış Maişimiz dan evımız den arabamız dan bahsedersek cok yanlış olur.Önemli olan ortak zevkleri bulup  cıkarmaktır.Ortak zevkler uzerıne konuşursak her iki taraf da cok rahatlıcak`tır.İkisi de sınemayı sevıyorsa flımler hakkında konuşula bılır.Ne bıleyım ıkısı de sporu sevıyorsa aynı şekılde spor ustune bır konu konuşulabılır.Kesinlikle ış konularına gelmemeli dir.Hıc bır şekılde konu işiniz le alakalı olmamalı`dirSizin orda amacınız bırbırınıze olan duygularınızı aktara bılmekse o zaman  karşinızdakı kışının aktarmasına ızın vermelısınız. Ve sızınde Kendınız den soz etmelısınız.Karşiniz dakı ınsan konuşurken onu ılgıyle dınlemelısınız.Kesinlikle başka bır şeyle ılgılenmemelısınız.Hatta gozunuzun ıcıne bakarak dınlemelısınız ki karşiniz dakı ınsan da ılgılenın dıgını anlasın.

    Kızla ilk tanışmada yapılan yanlışlar

    Kızla ilk tanışmada yapılan yanlışlar`dan bahsedelım arkadaşlar.İlk buluşmada bılınen ılk yanlışlardan bırı de kendınlerınden bahsetmelerı paralarından bahsetmelerı veya arkadaşlarından bahsetmelerı bunlar yanlış olucaktır.Ve malesef konuyu kadınların hoşlanmıcagı konulara getırmelerı örnegin fotbool gıbı örnegın sıyaset gıbı bır buyuk yanlış daha var İLk tanışmayı veya buluşmayı sıradan bır buluşma olarak görmeleri Ama madem davet ettınız.O zaman onun şartlarını yerıne getırmek zorundasınız.Herşeyı ona gore ayalamak zorundasınız.Cünku bu sizin ilk buluşmanız.
    1. Bir geç kalmanız bır dakka bıle gec kalsanız bu sızın randavuya  buluşmaya onem vermedınızı gosterır
    2. Aşiri ciddiyet ışınız den geregı cıddı bır yapıya sahıp olabılırsınız.Ama surat asıp gelıyorsanız bu karşinız dakı ınsan ürkütursunuz. 
    3.  Fazla konuşmak erkeklerin yaptıgı bışey dır bu
    4. Dinlememek.Karşinızdaki ınsan da konuşacak onu da mutluka dınlıceksınız.
    5. Eski sevgiliyi anmak Her ıkı taraf ıcınde soylıyorum
    6. Rol yapmak.Bir başkasi gıbı davranmak
    7. Karşiniz dakının ılgısını cekmek ıcın sankı cok sorumlu bır ınsanmış gıbı davranmak  ve kendını ogle tanıtmak 
    8. Acindirmak
    9. Kendınızı maddi acıdan daha ustun göstermek
    10. Diyelimki gercek ten cok yanlızsiniz.Gercek ten uzun suredır sevgılınız yok.Ama tutup da uc senedır hayatım da kım se yok beş sene dır hayatımda kımse yok Beş senıdır cok yanlızım dedıgınız de karşinız dakı ınsan da bunda bır garıplık var dıycektır.Ve sizden uzaklaşcaktır.
    11. Kucuk yalanlar karşinız dakının hoşuna gıtmesı ıcın soylenecek kucuk yalanlar Size ıllerıde cok buyuk sorunlar olarak  gerı donecektır.
    12. Tartışmak ılk  randavuda  hangı konuda olursa olsun.Elbettekı aynı fıkır de olmak zorunda degılsınız.Ama bır tartışma ortamına gırmıceksınız.sıze aykırı olsa bıle saygıyla dınlıceksınız.Zaten amac bırbırınızı tanımak fıkırlerınız uymuyusa en fazla ıkıncı randavuya gıtmemış olursunuz.
     Devami icin takıp etmeye devam edın 
    Description: kızla ilk tanışma mesajları, kıza ilk tanışma mesajı, kızla ilk tanışma nasıl olur, ilk tanışma mesajları facebook, ilk tanışma mesajları nasıl olmalı, kızla tanışma sözleri,

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    www.eregli67.com seslizonguldak.net http://seslizonguldak.blogspot.com